Να ξεκινήσω τη C ή την Python;

0


Ευκολία ανάπτυξης – Η Python έχει λιγότερες λέξεις-κλειδιά και περισσότερη ελεύθερη σύνταξη της αγγλικής γλώσσας, ενώ η C είναι πιο δύσκολο να γραφτεί. Επομένως, εάν θέλετε μια εύκολη διαδικασία ανάπτυξης, πηγαίνετε στην Python. Απόδοση – Η Python είναι πιο αργή από την C καθώς χρειάζεται σημαντικός χρόνος CPU για ερμηνεία. Οπότε, το C από άποψη ταχύτητας είναι καλύτερη επιλογή.

Πρέπει να μάθω C αν ξέρω Python;

Όχι, δεν το κάνεις. Πολλά εισαγωγικά μαθήματα προγραμματισμού διδάσκονται σε Java ή Python και δεν αναμένεται γνώση της C. Η εικασία μου είναι ότι οι περισσότεροι προγραμματιστές σε Java και Python θα χρειαστούν αρκετό χρόνο για να γίνουν παραγωγικοί στη C. (Δεν είμαι σίγουρος για τη C++.)

Πρέπει να ξεκινήσω την κωδικοποίηση με το C;

Το C σάς βοηθά να κατανοήσετε την εσωτερική αρχιτεκτονική ενός υπολογιστή, πώς ο υπολογιστής αποθηκεύει και ανακτά πληροφορίες. Μετά την εκμάθηση της C, θα είναι πολύ πιο εύκολο να μάθετε άλλες γλώσσες προγραμματισμού όπως Java, Python κ.λπ.

Είναι το C πιο εύκολο μετά την Python;

Λοιπόν, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να μάθετε πρώτα Python. Η εκμάθηση του C θα είναι πολύ πιο εύκολο στη συνέχεια, επειδή η Python θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε τις σωστές έννοιες προγραμματισμού πολύ πιο γρήγορα.

Αξίζει ακόμα να μάθεις το C;

Μπορώ να μάθω C και Python μαζί;

Ναι, μπορείτε να μάθετε και τα δύο ταυτόχρονα. Εξαρτάται από το πόσο εξασκείτε. Αλλά ναι, συνιστάται να μάθετε πρώτα τη C και μετά την python καθώς η C είναι η πρώτη γλώσσα που μαθαίνουν οι περισσότεροι άνθρωποι και επίσης είναι πολύ εύκολο να μάθουν. Η εκμάθηση της Python είναι επίσης εύκολη.

Ας υποθέσουμε ότι είστε νέος στον προγραμματισμό. Υπάρχει μια ποικιλία γλωσσών για να διαλέξετε. Πολλοί θα προτείνουν την Python ως την πρώτη σας γλώσσα λόγω της σύντομης σύνταξης που την καθιστά πολύ ελκυστική.

Θα πρέπει να ξεκινήσετε την κωδικοποίηση με Python;

Ναι. Η Python είναι μια εξαιρετική γλώσσα για αρχάριους προγραμματισμού γιατίδεν χρειάζεστε προηγούμενη εμπειρία με κώδικα για να τον παραλάβετε. Το Dataquest βοηθά τους μαθητές χωρίς εμπειρία κωδικοποίησης να βρουν θέσεις εργασίας ως αναλυτές δεδομένων, επιστήμονες δεδομένων και μηχανικοί δεδομένων.

Γιατί η C πρέπει να είναι η πρώτη σας γλώσσα;

Ομοίως, εάν ένα άτομο μάθει πρώτα προγραμματισμό C, θα τον βοηθήσει να μάθει και οποιαδήποτε σύγχρονη γλώσσα προγραμματισμού. Καθώς η εκμάθηση C βοηθά στην κατανόηση πολλών υποκείμενων αρχιτεκτονικών του λειτουργικού συστήματος. Όπως, δείκτες, εργασία με θέσεις μνήμης κ.λπ.

Ποια γλώσσα κωδικοποίησης πρέπει να μάθω πρώτα;

Java. Η Java είναι μια από τις παλαιότερες αντικειμενοστρεφείς γλώσσες και μια από τις πιο περιζήτητες γλώσσες για την εξειδίκευση. Λόγω της δημοτικότητάς της, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και οι πληροφορίες Java είναι ευρέως διαθέσιμα, καθιστώντας τη μια εξαιρετική υποψήφια για να ξεκινήσετε το πρώτο σας πρόγραμμα προγραμματισμού.

Τι πληρώνει περισσότερο η C++ ή η Python;

Μισθοί C++ εναντίον Python: C++ Σύμφωνα με το Indeed, οι μισθοί προγραμματιστών C++ κατά μέσο όρο 117.000 $ ετησίως. Οι μισθοί προγραμματιστών Python κατά μέσο όρο 109.000 $ ετησίως. Αυτοί οι μισθοί ποικίλλουν, αλλά σε γενικές γραμμές, ο κορυφαίος προγραμματιστής C++ είναι πιθανό να κερδίσει περισσότερα από τον κορυφαίο προγραμματιστή Python.

Είναι εύκολη η εκμάθηση της Python από την C;

Η σύνταξη ενός προγράμματος C είναι πιο δύσκολη από την Python. Η σύνταξη των προγραμμάτων Python είναι εύκολη στην εκμάθηση, τη σύνταξη και την ανάγνωση. Στο C, ο Προγραμματιστής πρέπει να κάνει τη διαχείριση μνήμης μόνος του. Η Python χρησιμοποιεί έναν αυτόματο συλλέκτη απορριμμάτων για τη διαχείριση της μνήμης.

Ποια γλώσσα προγραμματισμού πρέπει να μάθω πρώτα ως αρχάριος;

Η Python συνιστάται πάντα αν ψάχνετε για μια εύκολη και ακόμη διασκεδαστική γλώσσα προγραμματισμού για να μάθετε πρώτα. Αντί να χρειάζεται να μεταπηδήσει σε αυστηρούς συντακτικούς κανόνες, η Python διαβάζει σαν αγγλικά και είναι απλή στην κατανόηση για κάποιον που είναι νέος στον προγραμματισμό.

Μπορώ να μάθω τη γλώσσα C σε 10 ημέρες;

Ομοίως, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δεν είναι υπερβολικά περίπλοκο ή κουραστικό στην παρακολούθηση, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να δοκιμάζετε μερικά θέματα κάθε μέρα και θα καλύψετε ολόκληρο το πρόγραμμα σε βασικά 10 ημέρες. Σε αυτές τις γραμμές, μπείτε στον κόσμο της γλώσσας C και βελτιώστε τις προγραμματιστικές σας ικανότητες για νέες θέσεις εργασίας!

Μπορώ να μάθω C σε μια εβδομάδα;

Η βασική σύνταξη: Λίγες ημέρες – 1 εβδομάδα Νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι μπορείτε να το μάθετε μέσα στις πρώτες ημέρες έως μια εβδομάδα από την εκμάθηση της γλώσσας. Η σύνταξη για το C είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλοϊκή. Είναι το πιο εύκολο κομμάτι της εκμάθησης της γλώσσας.

Είναι εύκολη η εκμάθηση της Python από την C;

Η σύνταξη ενός προγράμματος C είναι πιο δύσκολη από την Python. Η σύνταξη των προγραμμάτων Python είναι εύκολη στην εκμάθηση, τη σύνταξη και την ανάγνωση. Στο C, ο Προγραμματιστής πρέπει να κάνει τη διαχείριση μνήμης μόνος του. Η Python χρησιμοποιεί έναν αυτόματο συλλέκτη απορριμμάτων για τη διαχείριση της μνήμης.

Είναι εντάξει να μαθαίνεις 2 γλώσσες προγραμματισμού ταυτόχρονα;

Είναι δυνατή η ταυτόχρονη εκμάθηση δύο γλωσσών προγραμματισμού και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να προταθεί, όπως συμβαίνει με την HTML και το CSS. Το HTML και το CSS συνεργάζονται χέρι-χέρι και η εκμάθησή τους θα μπορούσε να κάνει το ταξίδι κωδικοποίησης πιο εύκολο.

Είναι η Python η καλύτερη γλώσσα για να μάθεις πρώτα;

Πολλοί νέοι προγραμματιστές θα προσελκύσουν την Python ως την πρώτη τους γλώσσα. Έχει πολλές ιδιότητες που το καθιστούν τέλειο για αρχάριους. Η Python είναι μια υψηλού επιπέδου, γενικής χρήσης γλώσσα δέσμης ενεργειών με σύνταξη που είναι πολύ απλή και εύπεπτη σε σύγκριση με άλλες γλώσσες προγραμματισμού.

Πρέπει να μάθω πρώτα C ή C++;

Μαθαίνοντας πρώτα τη C, οι προγραμματιστές μπορούν να εγκλιματιστούν στη διαδικαστική πλευρά της γλώσσας και στη συνέχεια να μάθουν αντικειμενοστραφή προγραμματισμό μέσω της C++. Η C++ είναι πιο περίπλοκη από τη C και μπορεί να είναι συντριπτική για έναν αρχάριο.”

Αξίζει να μάθετε τη C πριν από τη C++;

Δεν χρειάζεται να μάθετε C πριν μάθετε C++. Είναι διαφορετικές γλώσσες. Είναι μια κοινή παρανόηση ότι η C++ εξαρτάται κατά κάποιο τρόπο από τη C και όχι μια πλήρως καθορισμένη γλώσσα από μόνη της. Ακριβώς επειδή η C++ μοιράζεται πολύ την ίδια σύνταξη και πολλές την ίδια σημασιολογία, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μάθετε πρώτα τη C.

Πρέπει να μάθω C++ μετά το C;

Ένα εξαιρετικό πρώτο βήμα είναι να χρησιμοποιήσετε απλώς τη C++ ως “καλύτερο C”, που σημαίνει ότι μπορείτε να προγραμματίσετε στο υποσύνολο C της C++ και να βρείτε την εμπειρία καλύτερη από ό,τι στην C, επειδή η C++ παρέχει επιπλέον έλεγχο τύπου και μερικές φορές επιπλέον απόδοση ακόμα και για απλό κώδικα C. Φυσικά και η C++ παρέχει πολλά περισσότερα!

Είναι καλό να ξεκινήσετε με την Python για αρχάριους;

Η Python μπορεί να θεωρηθεί φιλική για αρχάριους, καθώς είναι μια γλώσσα προγραμματισμού που δίνει προτεραιότητα στην αναγνωσιμότητα, καθιστώντας την ευκολότερη την κατανόηση και τη χρήση της. Η σύνταξή του έχει ομοιότητες με την αγγλική γλώσσα, διευκολύνοντας τους αρχάριους προγραμματιστές να πηδήξουν στον κόσμο της ανάπτυξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.