Er Rarible en god NFT-markedsplads?

0


Rarible er en populær NFT-markedsplads med en bred vifte af genstande og værker fra en række kunstnere. Det er nemt at bruge, og dets funktionalitet vil appellere til både begyndere og erfarne NFT-handlere. Iøjnefaldende funktioner omfatter profiler med flere tegnebøger, kreditkortbetalinger og gas-gebyrfri prægning.

Er Rarible en god markedsplads?

Ja, fordi det er sikret med kraften fra blockchain, er Rarible ekstremt sikkert. Det er også ikke-frihedsberøvende, hvilket betyder, at dine NFTS aldrig forlader din tegnebog, før de er solgt.

Hvad er den bedste NFT-markedsplads at vælge?

Tips til at vælge en NFT-markedsplads — kan tokeniseres på en blockchain (såsom Ethereum (CRYPTO:ETH), de mest almindelige blockchain-netværk NFT’er er bygget på), så at indsnævre din interesse er et godt sted at starte. En anden overvejelse er den type tokens, der understøttes på en markedsplads.

Er Rarible en NFT-markedsplads?

Rarible er en langvarig Ethereum-centreret NFT-markedsplads, der gradvist er udvidet til andre kæder. Magic Eden er i mellemtiden den største markedsplads i Solana-økosystemet, og den lancerede støtte til Ethereum NFT’er tidligere på måneden.

Leave A Reply

Your email address will not be published.