Πόσα NFT μπορώ να κόψω στο OpenSea;

0


Η πλατφόρμα επέτρεπε προηγουμένως απεριόριστες συλλογές και αντικείμενα, αλλά άλλαξε την πολιτική της ώστε να επιτρέπει μόνο πέντε συλλογές NFT με 50 αντικείμενα ανά συλλογή όταν χρησιμοποιούσε το συμβόλαιο με βιτρίνα συλλογής του OpenSea.

Μπορείτε να κόψετε περισσότερα από ένα NFT στο OpenSea;

Table of Contents

Όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο Lazy Minting του OpenSea, μπορείτε να δημιουργήσετε ψηφιακά αντικείμενα με πολλαπλά αντίγραφα (ημι-ανταλλάξιμα NFT)* ορίζοντας το “ανώτατο όριο ανεφοδιασμού” σε οτιδήποτε μεγαλύτερο από ένα.

Πόσα NFT μπορώ να δημιουργήσω στο OpenSea;

Τα πολύ επιτυχημένα έργα όπως το Bored Ape Yacht Club και παρόμοιες συλλογές PFP έχουν συνολικά περίπου 10.000 NFT, αλλά με αυτήν την ενημέρωση, το OpenSea αποφάσισε να περιορίσει κάθε χρήστη σε πέντε συλλογές που δεν υπερβαίνουν τις 50 NFT (ή 250 συνολικά). αμέσως.

Υπάρχει όριο στο OpenSea;

Το όριο σημαίνει ότι οι χρήστες στην πλατφόρμα δεν μπορούν να κόψουν περισσότερα από 50 NFT. Ωστόσο, εάν ένας χρήστης έχει κοπεί πέρα ​​από αυτό το όριο στο παρελθόν, δεν θα μπορεί πλέον να κόψει περισσότερα NFT.

Πόσο ποσό χρειάζεται για την κοπή ενός NFT στο OpenSea;

Η πρώτη χρέωση για την προετοιμασία του λογαριασμού σας για να ξεκινήσει η πώληση κοστίζει μεταξύ 70 και 300 $. Η δεύτερη συναλλαγή που παρέχει πρόσβαση στο OpenSea στα NFT σας είναι περίπου $10 έως $30. Φυσικά, για να εξοικονομήσετε χρήματα και να πληρώσετε τη χρέωση στο χαμηλότερο επίπεδο, θέλετε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας τις ημέρες που οι τιμές του φυσικού αερίου είναι χαμηλότερες.

Μπορείτε να κόψετε περισσότερα από ένα NFT στο OpenSea;

Όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο Lazy Minting του OpenSea, μπορείτε να δημιουργήσετε ψηφιακά αντικείμενα με πολλαπλά αντίγραφα (ημι-ανταλλάξιμα NFT)* ορίζοντας το “ανώτατο όριο ανεφοδιασμού” σε οτιδήποτε μεγαλύτερο από ένα.

Πόσο ποσό χρειάζεται για την κοπή ενός NFT στο OpenSea;

Η πρώτη χρέωση για την προετοιμασία του λογαριασμού σας για να ξεκινήσει η πώληση κοστίζει μεταξύ 70 και 300 $. Η δεύτερη συναλλαγή που παρέχει πρόσβαση στο OpenSea στα NFT σας είναι περίπου $10 έως $30.Φυσικά, για να εξοικονομήσετε χρήματα και να πληρώσετε τη χρέωση στο χαμηλότερο επίπεδο, θέλετε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας τις ημέρες που οι τιμές του φυσικού αερίου είναι χαμηλότερες.

Πόσο κοστίζει η κοπή 10 000 NFT;

Cost to mint NFTs στο Solana Solana είναι ένα από τα blockchain που μπορούν να εξυπηρετήσουν τη δημιουργία 10.000 NFT. Ενώ η πλατφόρμα χρέωνε προηγουμένως μόνο 0,21 σεντς ανά NFT, η τρέχουσα χρέωση για την κοπή ενός NFT ανέρχεται στα 2,16 $. Με αυτόν τον ρυθμό, το κόστος κοπής 10.000 NFT θα είναι πάνω από 21.000 $.

Πόσα αντίγραφα ενός NFT πρέπει να κάνω;

Οι περισσότερες πλατφόρμες σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε απεριόριστο αριθμό NFT. Ωστόσο, θα πρέπει να σκεφτείτε πόσες εκδόσεις του ίδιου NFT θέλετε να εκδώσετε: 1-από-1. Εκδίδεις μόνο ένα αντίγραφο του NFT, γεγονός που το κάνει πιο πολύτιμο.

Μπορείτε να πουλήσετε το ίδιο NFT περισσότερες από μία φορές;

Από τεχνική άποψη, ναι, μπορείτε να πουλήσετε το NFT σας σε διαφορετικές αγορές. Αλλά δεν είναι η καλύτερη ιδέα και σίγουρα θα καταστρέψει τη φήμη σας.

Μπορείτε να κόψετε δωρεάν στο OpenSea;

Ο διαχειριστής συλλογής OpenSea επιτρέπει στους δημιουργούς να κάνουν NFT χωρίς προκαταβολικό κόστος αερίου, καθώς το NFT δεν μεταφέρεται στην αλυσίδα μέχρι να πραγματοποιηθεί η πρώτη αγορά ή μεταφορά.

Είναι δωρεάν η κοπή στο OpenSea;

Τέλη κοπής στο OpenSea OpenSea απαιτεί από όλους τους χρήστες να πληρώσουν δύο τέλη πριν πραγματοποιήσουν την πρώτη τους πώληση. Αυτή η χρέωση δεν είναι μια σταθερή τιμή και μπορείτε επίσης να την ελέγξετε εάν γνωρίζετε πώς να τη χειριστείτε. Τα τέλη στο OpenSea καταβάλλονται στο Ethereum (ETH). Το κόστος ποικίλλει επίσης ανάλογα με την τρέχουσα αξία του κρυπτονομίσματος που χρησιμοποιείτε.

Μπορείτε να κάνετε πολλές προσφορές στο OpenSea;

Μπορείτε πλέον να υποβάλετε όσες προσφορές (κάθε μία μέχρι το ποσό του WETH σας) χωρίς να πληρώσετε δεκάρα (gwei). Με άλλα λόγια, τρελαθείτε! Μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές που έχετε κάνει, καθώς και τυχόν προσφορές στα αντικείμενά σας, στοενότητα “Προσφορές” του λογαριασμού σας.

Τι είναι το lazy minting NFT;

Περίγραμμα Lazy Minting Οι χρεώσεις φυσικού αερίου για το νομισματοκοπείο ενσωματώνονται στην ίδια συναλλαγή που εκχωρεί το NFT στον αγοραστή, επομένως ο δημιουργός NFT δεν χρειάζεται ποτέ να πληρώσει στο νομισματοκοπείο. Αντίθετα, ένα μέρος της τιμής αγοράς πηγαίνει απλώς για να καλύψει το πρόσθετο αέριο που απαιτείται για τη δημιουργία του αρχικού ρεκόρ NFT.

Τι θα συμβεί αν κάποιος κόψει το NFT μου;

Η κοπή ενός μη πρωτότυπου έργου τέχνης ή η κλοπή έργων τέχνης από κάποιον άλλο θα μπορούσε να θεωρηθεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Έχετε δημιουργήσει μόνοι σας το έργο τέχνης στο οποίο βασίζεται το NFT ή σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες; Εάν θέλετε να κόψετε συλλογικά έργα τέχνης, φροντίστε να λάβετε εξουσιοδότηση από τους άλλους καλλιτέχνες που συνεισφέρουν.

Πρέπει να πληρώνετε ένα τέλος φυσικού αερίου για κάθε NFT;

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε τέλη φυσικού αερίου για να “κόψετε” κάθε μεμονωμένο αντικείμενο μέχρι να πουληθεί το προϊόν. Αυτό είναι γνωστό ως τεμπέλικο νομισματοκοπείο, το οποίο είναι όταν ένα NFT κόβεται μόλις πουληθεί (και όχι κόβεται κατά την εισαγωγή). Γενικά, η καταχώριση ειδών είναι χωρίς αέριο.

Μπορείτε να αγοράσετε πολλά NFT σε μία συναλλαγή στο OpenSea;

Μπορείτε να προσθέσετε πολλά NFT από την ίδια αλυσίδα στο καλάθι σας και να κάνετε check out χρησιμοποιώντας μία μόνο ροή αγορών. Κάντε κλικ στην Ολοκλήρωση αγοράς και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στο πορτοφόλι σας.

Μπορείτε να κόψετε περισσότερα από ένα NFT στο OpenSea;

Όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο Lazy Minting του OpenSea, μπορείτε να δημιουργήσετε ψηφιακά αντικείμενα με πολλαπλά αντίγραφα (ημι-ανταλλάξιμα NFT)* ορίζοντας το “ανώτατο όριο ανεφοδιασμού” σε οτιδήποτε μεγαλύτερο από ένα.

Πόσο ποσό χρειάζεται για την κοπή ενός NFT στο OpenSea;

Η πρώτη χρέωση για την προετοιμασία του λογαριασμού σας για να ξεκινήσει η πώληση κοστίζει μεταξύ 70 και 300 $. Η δεύτερη συναλλαγή που παρέχει πρόσβαση στο OpenSea στα NFT σας είναι περίπου $10 έως $30. Φυσικά, για να εξοικονομήσετε χρήματα και να πληρώσετε το τέλος στο χαμηλότερο επίπεδο, θέλετε να ρυθμίσετε το δικό σαςλογαριασμοί τις ημέρες που οι τιμές του φυσικού αερίου είναι χαμηλότερες.

Πόσα επίπεδα χρειάζονται για να γίνουν 10000 NFT;

Για να φτιάξετε 10.000 NFT, χρειάζεστε 10 επίπεδα με 4 παραλλαγές το καθένα. Φυσικά, θα είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσετε 10.000 εικόνες χειροκίνητα. Επομένως, θα χρειαστείτε το NFT-Generator για να το κάνετε αυτό.

Η κοπή κοστίζει χρήματα;

Γιατί δεν πωλείται το NFT μου;

Έλλειψη Hodlers. Ένας άλλος λόγος που τα αντικείμενα στις συλλογές NFT αποτυγχάνουν να πουληθούν είναι η έλλειψη συλλεκτών που θέλουν να κρατήσουν την επένδυσή τους. Μερικές από τις πιο καυτές συλλογές εκεί έξω υποφέρουν από βατραχοπέδιλα που θέλουν να αγοράσουν χαμηλά και να πουλήσουν για ένα μέτριο ή και υψηλό κέρδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.