Τι κάρτα γραφικών χρειάζεται για την εξόρυξη;

0


Απάντηση: Δεν υπάρχει ελάχιστος αριθμός ή όριο στον αριθμό των GPU που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά την εξόρυξη, και μπορεί να ξεκινήσει ακόμη και με 1. Ωστόσο, εάν ασχολείστε με μια σοβαρή επιχείρηση εξόρυξης, συνιστάται μια εγκατάσταση 6 GPU.

Αξίζει να αγοράσετε κάρτα γραφικών για εξόρυξη;

Table of Contents

Η προφανής ανησυχία για την αγορά μιας κάρτας γραφικών που χρησιμοποιείται για εξόρυξη είναι ότι η απόδοση θα υποβαθμιστεί σημαντικά και η GPU θα αποτύχει νωρίτερα από το αναμενόμενο. Ωστόσο, γενικά αυτό δεν συμβαίνει. Από την εμπειρία μας, οι GPU της εξόρυξης δεν φαίνεται να παρουσιάζουν μεγάλη μείωση στην ικανότητα.

Πόσο μπορεί να εξορύξω το RTX 3090 την ημέρα;

Πόσο καιρό θα διαρκέσει η εξόρυξη μιας GPU;

Πρόκειται για σκληρά, υψηλής ποιότητας εξαρτήματα κατασκευασμένα για να αντέχουν στη συνεχή θέρμανση και ψύξη εντατικών βιντεοπαιχνιδιών και απόδοσης γραφικών. Αν ψάχνετε για μια φιγούρα στο ballpark, θα πρέπει να υποθέσετε τουλάχιστον 3 χρόνια ζωής από μια GPU. 5 χρόνια θα ήταν μια αρκετά μέση διάρκεια ζωής. Ακόμα και 10 χρόνια δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο.

Η εξόρυξη κρυπτογράφησης καταστρέφει τη GPU;

Η εξόρυξη βλάπτει τη GPU με την έννοια ότι ένα από τα παραπροϊόντα της παράγει υπερβολική θερμότητα. Εάν εκτελείτε τη ρύθμιση εξόρυξης 24/7 σε υψηλή θερμοκρασία – πάνω από 80 oC ή 90 oC – η GPU μπορεί να υποστεί ζημιά που θα επηρεάσει σοβαρά τη διάρκεια ζωής της. Αλλά η εξόρυξη κρυπτογράφησης δεν βλάπτει απαραίτητα τη GPU σας.

Τι συμβαίνει με την GPU μετά την εξόρυξη;

Αν ανησυχείτε για το υλικό σας, πάρτε έναν αναστεναγμό ανακούφισης. Η εξόρυξη δεν ασκεί περισσότερο άγχος στη GPU σας από ένα παιχνίδι AAA με εξαιρετικά γραφικά—εκτελεί τις ίδιες υπολογιστικές εργασίες.

Ποια είναι η καλύτερη οικονομική GPU για εξόρυξη;

Η εξόρυξη βλάπτει τη GPU;

Η εξόρυξη βλάπτει τη GPU με την έννοια ότι ένα από τα παραπροϊόντα της παράγει υπερβολική θερμότητα. Εάν εκτελείτε τη ρύθμιση εξόρυξης 24/7 σε υψηλή θερμοκρασία – πάνω από 80 oC ή 90 oC – η GPU μπορεί να προκαλέσει ζημιάθα επηρεάσει σοβαρά τη διάρκεια ζωής του.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την εξόρυξη 1 Bitcoin;

Έτσι το δίκτυο αυξάνει τη δυσκολία της επιβράδυνσης της παραγωγής μπλοκ. Με το σημερινό ποσοστό δυσκολίας, αλλά πολύ πιο προηγμένα συστήματα, μπορεί να χρειαστούν περίπου 10 λεπτά από έναν solo miner για να εξορύξει ένα bitcoin. Το μέσο ποσοστό για τους περισσότερους εξορύκτες, ωστόσο, είναι 30 ημέρες.

Πόση μνήμη RAM χρειάζομαι για το mining rig;

RAM — Υψηλότερη μνήμη RAM δεν σημαίνει ότι έχετε καλύτερη απόδοση εξόρυξης, επομένως συνιστούμε να χρησιμοποιείτε οπουδήποτε μεταξύ 4 GB και 16 GB μνήμης RAM. Όταν αποφασίζετε ποιο μέγεθος RAM ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, δείτε το λειτουργικό σύστημα για την εξόρυξη και εάν χρησιμοποιείται ή όχι εικονική μνήμη.

Πόσα χρήματα βγάζει ένα 3080 από την εξόρυξη;

Η NVIDIA GeForce RTX 3080 μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα από 10,27 USD μηνιαίο εισόδημα με ρυθμό κατακερματισμού 40,89 MH/s στον αλγόριθμο RVN – KawPow (NBMiner).

Πόσο γρήγορα μπορεί ένα 3090 να εξορύξει Bitcoin;

Σύμφωνα με τα σημεία αναφοράς εδώ , μπορεί να κάνει 9713,2 MH/s στο SHA256. Το Bitcoin χρησιμοποιεί διπλό SHA256, οπότε θα ήταν 4,85 GH/s, ή 0,00485 TH/s.

Πόσο θα διαρκέσει η εξόρυξη κρυπτογράφησης;

Είναι νόμιμη η εξόρυξη κρυπτογράφησης;

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την εξόρυξη 1 Bitcoin με το RTX 3070;

Χρειάζονται περίπου 188 ημέρες για την εξόρυξη ενός bitcoin χρησιμοποιώντας μια κάρτα γραφικών RTX 3070. Η κάρτα γραφικών RTX 3070 μπορεί να παράγει περίπου 32 MH/s κατά την εξόρυξη BTC. Λοιπόν, ας κάνουμε τα μαθηματικά — πόσος χρόνος χρειάζεται για την εξόρυξη 1 bitcoin με RTX 3070; Περίπου 188 ημέρες.

Πόσο καιρό θα χρειαστεί για την εξόρυξη 1 Bitcoin;

Με το σημερινό ποσοστό δυσκολίας, αλλά με πολύ πιο προηγμένα συστήματα, μπορεί να χρειαστούν περίπου 10 λεπτά από έναν μόνο εξορύκτη για την εξόρυξη ενός bitcoin. Το μέσο ποσοστό για τους περισσότερους εξορύκτες, ωστόσο, είναι 30 ημέρες.

Μπορώ να παίξω κατά την εξόρυξη;

Δεν συνιστάται η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων ενώ παίζετε παιχνίδια στον υπολογιστή παιχνιδιών σαςλόγω της υπερβολικής πίεσης που ασκεί στη GPU σας. Ειδικά αν έχετε μόνο μία GPU στον υπολογιστή σας, θα αρχίσει να φθείρεται πιο γρήγορα από το να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας αποκλειστικά για παιχνίδια.

Η εξόρυξη bitcoin βλάπτει την CPU;

Η εξόρυξη Bitcoin βλάπτει την CPU; Απολύτως όχι, καθώς η εξόρυξη Bitcoin δεν γίνεται σε CPU (ή GPU), γίνεται με υλικό ASIC (αν και τεχνικά όλοι οι εξορύκτες ASIC έχουν μια μικρή CPU μέσα τους, αλλά είναι λίγο πολύ απλά ένας απλός μικροελεγκτής για να συντονίσει την εργασία του τα τσιπ ASIC).

Πόσα κερδίζουν οι εξορύκτες κρυπτογράφησης;

Πόσο καιρό θα διαρκέσει η εξόρυξη Ethereum;

Πόσο Bitcoin μπορώ να εξορύξω την ημέρα;

Πόσα Bitcoin μπορείτε να εξορύξετε την ημέρα; Με βάση τις παρεχόμενες εισόδους υλικού εξόρυξης, μπορεί να εξορυχθεί 0,00049429 Bitcoin ανά ημέρα με hashrate εξόρυξης Bitcoin 140,00 TH/s, ανταμοιβή μπλοκ 6,25 BTC και δυσκολία Bitcoin 35,610,794,164,372,00.

Πόσο Shiba μπορείτε να εξορύξετε σε μια μέρα;

Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε GPU (> 4 GB) και εάν δίνει 1Mh/s ως ταχύτητα επεξεργασίας, θα μπορείτε να εξορύξετε περίπου 1361,13436026 SHIB σε 24 ώρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.