Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό για ανάληψη από το StormGain;

0


Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό ανάληψης; Πρέπει να μεταφέρετε τουλάχιστον 50 USDT (ή το αντίστοιχο σε άλλο κρυπτονόμισμα). Εάν το ποσό είναι μικρότερο από 50 USDT, τα χρήματα δεν θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας.

Μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων από το StormGain;

Μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων χρησιμοποιώντας τις μεθόδους που περιγράφονται παρακάτω: 1. Μεταφέροντας τα χρήματα σε ένα υπάρχον πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Μπορείτε να δείτε μια πλήρη λίστα με κρυπτονομίσματα που είναι διαθέσιμα για ανάληψη, καθώς και τις προμήθειες που σχετίζονται με τη μεταφορά τους στον ιστότοπο StormGain ή στην ενότητα «Πορτοφόλια» του StormGain.

Ποια είναι η ελάχιστη ανάληψη από το crypto;

Η ελάχιστη κατάθεση ή ανάληψη για τραπεζική μεταφορά είναι 500 USDC και η χρέωση για ανάληψη από το πορτοφόλι USDC είναι 25 USDC.

Πόσο χρόνο χρειάζονται οι αναλήψεις StormGain;

Γενικά δεν χρειάζονται περισσότερες από 2 ώρες για την επεξεργασία ενός αιτήματος για ανάληψη χρημάτων σε ένα κρυπτογραφικό πορτοφόλι.

Πόσα μπορείτε να κερδίσετε από το StormGain;

Κερδίστε έως και 8% σε παθητικό εισόδημα κρυπτογράφησης με το StormGain. Κερδίστε ανταμοιβές για τη διατήρηση κρυπτογράφησης στα πορτοφόλια StormGain. Καμία τράπεζα δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε επιτόκιο 8%. Μεταβείτε από παλιές επενδύσεις στην απόκτηση υψηλού παθητικού εισοδήματος σε κρυπτογράφηση χωρίς τον κίνδυνο συναλλαγών.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.