Hvorfor tager blockchain 3 dage?

0


Hvis du gerne vil sende eller hæve dine penge, skal du vente 3 dage på, at tilbageholdelsesperioden er fuldført, før du gør det. Tilbageholdelsesperioden er designet til at beskytte dig mod svindel, hvis dit debet-/kreditkort blev tabt eller stjålet.

Hvorfor tager min blockchain-transaktion så lang tid?

De fleste kalder en transaktion vellykket med minimum seks bekræftelser. Yderligere fem blokke skal udvindes oven på den blok, der indeholder transaktionen. I gennemsnit udvindes en ny blok hvert tiende minut. Det er derfor, du i de fleste tilfælde skal vente i cirka en time.

Kan en bitcoin-transaktion tage 3 dage?

At sende bitcoin kan være næsten øjeblikkeligt for transaktioner med lav værdi, men det kan tage op til en time eller endda dage, afhængigt af værdien af ​​den bitcoin, du sender. Den generelle tommelfingerregel er at vente på seks bekræftelser, hvilket bør tage omkring en time, før du accepterer, at en bitcoin-transaktion er endelig.

Hvor lang tid tager en blockchain-transaktion?

Alle Bitcoin-transaktioner kræver seks bekræftelser i Blockchain fra minearbejdere for at blive behandlet og krediteret din konto. Generelt tager Bitcoin-transaktioner normalt fra én til halvanden time at gennemføre.

Hvor lang tid tager det at bekræfte blockchain?

Hvad er den gennemsnitlige Bitcoin-bekræftelsestid? Bitcoin-blokke, der indeholder alle de seneste transaktioner, føjes til blockchainen hvert 10. minut. Det betyder i teorien, at din transaktion vil modtage sin første bekræftelse inden for 10 minutter efter, at anmodningen er sendt.

Hvorfor tager min blockchain-transaktion så lang tid?

De fleste kalder en transaktion vellykket med minimum seks bekræftelser. Yderligere fem blokke skal udvindes oven på den blok, der indeholder transaktionen. I gennemsnit udvindes en ny blokhvert tiende minut. Det er derfor, du i de fleste tilfælde skal vente i cirka en time.

Hvorfor sidder mine penge fast i blockchain?

Transaktioner sidder fast, fordi det transaktionsgebyr, du har angivet, var for lille. Et gebyr, der er “for lavt”, betyder simpelthen, at minearbejdere fylder deres blokke med andre transaktioner, der betaler dem højere gebyrer.

Hvor længe holder blockchain dine penge?

Din konto vil i de fleste tilfælde blive krediteret øjeblikkeligt, men det kan tage 2-5 hverdage – når først krediteret er blevet krediteret, kan du sælge, bytte eller begynde at optjene belønninger med det samme. Hvis du gerne vil sende eller hæve dine penge, skal du vente 7 dage på, at vi modtager dine penge, og tilbageholdelsesperioden ophæves.

Hvorfor afventer min BTC på blockchain?

Hvis din transaktion stadig afventer, betyder det, at den muligvis stadig bliver behandlet på Blockchain. Alle Bitcoin-transaktioner kræver seks bekræftelser i Blockchain fra minearbejdere, før de behandles. Generelt tager Bitcoin-transaktioner normalt fra én til halvanden time at gennemføre.

Hvor lang tid tager 3 bekræftelser BTC?

3 bekræftelser fra bitcoin-netværket tager cirka 30 min – 1 time og bruges til at undgå svindel og sikre transaktioner, der ikke er omdømme.

Hvorfor skal jeg vente 6 dage med at sende Bitcoin?

Denne proces kaldes “bekræftelserne” og bruges til at forhindre svindel. Jo flere bekræftelser en transaktion har, jo mere sikker er den. For at kunne sende din Bitcoin skal Coinbase bekræfte din transaktion.

Hvordan fremskynder jeg blockchain-bekræftelser?

Heldigvis er der flere måder at fremskynde denne proces på. Det nemmeste ville være at betale et højere transaktionsgebyr. Dette kan også fungere, hvis din transaktion udløber – send bare den samme transaktion med et højere gebyr, og det skulle gå igennemhurtigere.

Er blockchain-overførsler øjeblikkelige?

Blockchain.com Wallet-brugere i understøttede amerikanske stater kan nu indbetale USD til deres tegnebøger og købe krypto med øjeblikkelige USD ACH-overførsler. Mange banker opkræver ikke et gebyr for ACH-overførsler, så disse kan være gode til hurtige, omkostningseffektive overførsler.

Hvordan annullerer jeg en afventende transaktion på blockchain?

Nej, vi kan ikke annullere eller tilbageføre din transaktion. Selv mange avancerede cryptocurrency-brugere kan huske en hændelse, hvor de undlod at dobbelttjekke deres transaktionsdetaljer, og de ved et uheld sendte penge til den forkerte modtager eller sendte det forkerte beløb.

Hvad sker der, hvis blockchain ikke bekræfter?

Ja, ubekræftede BTC-transaktioner kan annulleres, hvis blockchain ikke godkender en Bitcoin-transaktion inden for 24 timer. Det betragtes som ubekræftet, indtil mindst tre minearbejdere ikke bekræfter hver transaktion via mineprocessen. Hvis du ikke får en bekræftelse inden for denne tid, kan du annullere din transaktion.

Hvor lang tid tager 2 blockchain-bekræftelser?

Hvorfor gennemgås min blockchain-transaktion?

Hvis din bekræftelsesstatus er Under gennemgang, betyder det, at dit id er blevet uploadet, og din indsendelse bliver automatisk gennemgået. Automatiserede anmeldelser tager typisk alt fra 5 minutter til 2 timer.

Hvordan fremskynder jeg blockchain-transaktioner?

Heldigvis er der flere måder at fremskynde denne proces på. Det nemmeste ville være at betale et højere transaktionsgebyr. Dette kunne også fungere, hvis din transaktion udløber – send bare den samme transaktion med et højere gebyr, og det skulle gå hurtigere igennem.

Hvorfor er min Bitcoin-transaktion afventende så længe?

Hvis din transaktion stadig afventer, betyder det, at den muligvis stadig bliver behandlet påBlockchain. Alle Bitcoin-transaktioner kræver seks bekræftelser i Blockchain fra minearbejdere, før de behandles. Generelt tager Bitcoin-transaktioner normalt fra én til halvanden time at gennemføre.

Hvor længe kan en blockchain-transaktion forblive ubekræftet?

Men kan du annullere ubekræftede Bitcoin-transaktioner? Ja, ubekræftede BTC-transaktioner kan annulleres, hvis blockchain ikke godkender en Bitcoin-transaktion inden for 24 timer. Det betragtes som ubekræftet, indtil mindst tre minearbejdere ikke bekræfter hver transaktion via mineprocessen.

Kan en Bitcoin-transaktion tage 24 timer?

Transaktioner kan nogle gange gennemføres på få minutter, mens de forbliver ubekræftede i mere end 24 timer ved andre lejligheder. At opleve en forsinkelse i bekræftelsen af ​​en Bitcoin-transaktion kan fremkalde en vis angst, men det er en normal ting at forvente på et blockchain-netværk.

Hvorfor tager min blockchain-transaktion så lang tid?

De fleste kalder en transaktion vellykket med minimum seks bekræftelser. Yderligere fem blokke skal udvindes oven på den blok, der indeholder transaktionen. I gennemsnit udvindes en ny blok hvert tiende minut. Det er derfor, du i de fleste tilfælde skal vente i cirka en time.

Leave A Reply

Your email address will not be published.