Μπορεί να σταματήσει το Bitcoin ως νόμισμα;

0


Το Bitcoin είναι ένα αποκεντρωμένο νόμισμα που δεν υπόκειται σε κυβερνητικούς κανονισμούς. Ωστόσο, οι κυβερνήσεις έχουν την εξουσία να απαγορεύσουν τη χρήση του εάν έχουν βάσιμους λόγους να δικαιολογήσουν μια τέτοια ενέργεια. Για να γίνει αυτό, η κυβέρνηση θα πρέπει να περάσει έναν νόμο που απαγορεύει το Bitcoin ως νόμισμα.vor 3 Tagen

Γιατί το Bitcoin θα αποτύχει ως νόμισμα;

Δεν έχει εγγενή αξία Αλλά σύμφωνα με την Brookings, “οι επενδυτές Bitcoin φαίνεται να βασίζονται στη θεωρία του μεγαλύτερου ανόητου – το μόνο που χρειάζεται για να επωφεληθείτε από μια επένδυση είναι να βρείτε κάποιον πρόθυμο να αγοράσει το περιουσιακό στοιχείο σε ακόμη υψηλότερη τιμή.”

Μπορεί το Bitcoin να μετατραπεί σε οποιοδήποτε νόμισμα;

Ανταλλαγές μεσιτών τρίτων Η διαδικασία είναι ίδια με τις ανταλλαγές συναλλάγματος στο αεροδρόμιο μιας ξένης χώρας. Καταθέτετε το bitcoin σας στο χρηματιστήριο. Μόλις το ανταλλακτήριο λάβει το bitcoin σας, μπορείτε να ζητήσετε ανάληψη στο νόμισμα της επιλογής σας. Η ανάληψη θα καταβληθεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Μπορεί ένα κρυπτονόμισμα να μηδενιστεί;

Η ανάλυσή μας υποδηλώνει ότι η πτώση της κρυπτογράφησης είναι μόνιμη και το Bitcoin θα μηδενιστεί τελικά.

Μπορεί ποτέ το Bitcoin να γίνει άχρηστο;

Το χρηματιστήριο επιβεβαιώνει με τον δικό του τρόπο ότι τα bitcoin είναι εντελώς άχρηστα. Οι ειδικοί του πλασματικού κεφαλαίου εκτιμούν ιδιαίτερα αυτό το χαρακτηριστικό του, ότι είναι εντελώς αόριστο. Έτσι, παίρνουν την ίδια την απουσία οποιασδήποτε αξίας και τη χρησιμοποιούν για να εικασίες σχετικά με την «υπόσχεση πληρωμής» ενός ψηφιακού νομίσματος.

Το Bitcoin θα είναι άχρηστο κάποια μέρα;

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η τιμή του μπορεί να πέσει ξανά στο μηδέν. Στην πραγματικότητα, υπάρχει πιθανότητα 0,4 τοις εκατό το bitcoin να γίνει άχρηστο, σύμφωνα με μια νέα έκθεση δύο οικονομολόγων του Πανεπιστημίου Yale.

Δέχονται οι τράπεζες Bitcoin;

Πολλοί άνθρωποι βλέπουν την κρυπτογράφηση ως απειλή για τα παραδοσιακά οικονομικάβιομηχανία. Αλλά παραδόξως, ορισμένες τράπεζες είναι φιλικές προς την κρυπτογράφηση. Ορισμένες μεγάλες τράπεζες σας επιτρέπουν ακόμη και να αγοράσετε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Είτε θέλετε να αλλάξετε τράπεζα είτε θέλετε να μάθετε εάν η τράπεζά σας έχει ενσωματώσεις κρυπτογράφησης, αυτός ο οδηγός θα αναλύσει τις επιλογές σας.

Μπορείτε να μετατρέψετε το Bitcoin σε δολάρια ΗΠΑ;

Εάν θέλετε πραγματικά να μετατρέψετε bitcoin σε δολάρια, καταθέστε τα σε μια ψηφιακή αγορά και πουλήστε τα σε έναν ενδιαφερόμενο αγοραστή. Η ψηφιακή αγορά θα μετατρέψει γρήγορα και εύκολα τα bitcoin σας σε δολάρια και θα τα μεταφέρει σε χρεωστική κάρτα, τραπεζικό λογαριασμό ή ψηφιακό πορτοφόλι της επιλογής σας.

Πώς μπορώ να εξαργυρώσω ένα εκατομμύριο bitcoin;

Η εξαργύρωση του Bitcoin γίνεται καλύτερα μέσω τρίτου μεσίτη, εξωχρηματιστηριακών συναλλαγών ή σε πλατφόρμα συναλλαγών τρίτου μέρους. Μπορείτε επίσης να το ανταλλάξετε peer-to-peer. Η εξαργύρωση ενός τεράστιου ποσού Bitcoin συνοδεύεται από περιορισμένους περιορισμούς στις καθημερινές αναλήψεις.

Τι θα συμβεί εάν το Bitcoin πέσει στο μηδέν;

Αν και μια κατάρρευση του Bitcoin στο μηδέν θα ήταν κακό, είναι επίσης σημαντικό να σκεφτούμε πώς θα επηρεάσει τις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές. Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι μια πτώση της τιμής του Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων δεν θα είχε μεγάλη επίδραση.

Μπορεί το ethereum να καταρρεύσει στο μηδέν;

Μπορεί το Ethereum να καταρρεύσει στο μηδέν; Πολλοί ειδικοί έχουν μοιραστεί τις απόψεις τους σχετικά με το πόσο χαμηλό μπορεί να φτάσει ρεαλιστικά το Ethereum, αλλά λίγοι έχουν φτάσει στο σημείο να προβλέψουν μια κατάρρευση στο μηδέν. Είναι σημαντικό να σημειωθεί εδώ ότι το Ethereum να χάσει το σύνολο της αξίας του είναι εξαιρετικά απίθανο, και το ίδιο ισχύει και για άλλα δημοφιλή νομίσματα όπως το Bitcoin.

Γιατί η κυβέρνηση φοβάται το Bitcoin;

Πρώτον, τα κρυπτονομίσματα είναι αποκεντρωμένα και δεν υπόκεινται σε κυβερνητικό έλεγχο. Η κυβέρνηση δεν μπορεί εύκολα να παρακολουθεί ή να ρυθμίζει τις συναλλαγές που γίνονται σε κρυπτονομίσματα. Τέλος, το Bitcoinκαι άλλα κρυπτονομίσματα απειλούν το παραδοσιακό χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Μπορούν τα κρυπτονομίσματα να αποτύχουν;

Υπάρχουν πάνω από χίλια κρυπτονομίσματα που έχουν αποτύχει στην αγορά. Η πλειοψηφία των ανθρώπων μπορεί να επιβεβαιώσει τη δημοτικότητα που έχει φέρει το ψηφιοποιημένο νόμισμα. Ωστόσο, η ύπαρξη είναι πάντα βραχύβια, κάνοντας πολλούς ανθρώπους να είναι επιρρεπείς σε απώλειες.

Μπορεί το Bitcoin να καταστραφεί;

Η διαγραφή ή η αντικατάσταση ενός μπλοκ ήδη δαπανηθέντος Bitcoin, γνωστού ως “διπλή δαπάνη”, καθίσταται αδύνατη λόγω των αποκεντρωμένων, χρονολογικών και υπολογιστικών, υψηλής ισχύος χαρακτηριστικά της αλυσίδας μπλοκ Bitcoin.

Τι συμβαίνει με το Bitcoin εάν το Διαδίκτυο καταρρεύσει;

Το blockchain είναι μια “αλυσίδα” αυτών των μπλοκ που καταγράφει όλες τις συναλλαγές. Εάν το Διαδίκτυο πεθάνει, δεν θα μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε κρυπτογράφηση. Δεν θα μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε ψηφιακό πορτοφόλι. Δεν θα μπορείτε να τα ανταλλάξετε με άλλα κρυπτονομίσματα ή να τα πουλήσετε για οποιοδήποτε άλλο νόμισμα.

Μπορεί το Bitcoin να καταστραφεί;

Η διαγραφή ή η αντικατάσταση ενός μπλοκ ήδη δαπανηθέντος Bitcoin, γνωστού ως “διπλή δαπάνη”, καθίσταται αδύνατη λόγω των αποκεντρωμένων, χρονολογικών και υπολογιστικών, υψηλής ισχύος χαρακτηριστικά της αλυσίδας μπλοκ Bitcoin.

Θα εξαφανιστεί το Bitcoin στο μέλλον;

Το οικοσύστημα Bitcoin εξακολουθεί να αναπτύσσεται, καθιστώντας πιθανό αν όχι πιθανό ότι το ίδιο το Bitcoin θα συνεχίσει να εξελίσσεται τις επόμενες δεκαετίες. Ωστόσο, όπως και να εξελίσσεται το Bitcoin, δεν θα κυκλοφορήσουν νέα bitcoin μετά την επίτευξη του ορίου των 21 εκατομμυρίων νομισμάτων.

Τι συμβαίνει όταν αγοράζεται όλο το Bitcoin;

Όταν όλα τα bitcoin έχουν εξορυχθεί, τα έσοδα του miner θα εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από τις χρεώσεις συναλλαγών. Η τιμή και η αγοραστική δύναμη του bitcoin θα προσαρμοστούν στην έλλειψη νέας προσφοράς. Η σπανιότητα του Bitcoin θα τα καταφέρειπιο ελκυστικό για τους επενδυτές και τους χρήστες.

Πρέπει να πληρώσω φόρο για το Bitcoin;

Το IRS ταξινομεί τα κρυπτονομίσματα ως είδος ιδιοκτησίας και όχι ως νόμισμα. Εάν λαμβάνετε Bitcoin ως πληρωμή, πρέπει να πληρώσετε φόρους εισοδήματος για την τρέχουσα αξία του. Εάν πουλάτε ένα κρυπτονόμισμα για ένα κέρδος, φορολογείστε για τη διαφορά μεταξύ της τιμής αγοράς σας και των εσόδων από την πώληση.

Μπορώ να πουλήσω Bitcoin με μετρητά;

Ναι. Μπορείτε να μετατρέψετε το bitcoin σε μετρητά απευθείας, είτε μέσω ενός bitcoin ATM είτε μέσω μιας συναλλαγής peer-to-peer και επιλέγοντας να το πουλήσετε αυτοπροσώπως.

Γιατί η τράπεζά μου δεν με αφήνει να αγοράσω Bitcoin;

Εάν ο λογαριασμός σας δεν αναγνωρίζεται ως αξιόπιστη πηγή πληρωμής, ενδέχεται να μην μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση και να προσθέσετε μετρητά στον λογαριασμό σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.