Μπορώ να εξορύξω ethereum με το Antminer S9;

0


Το Ethereum βασίζεται σε έναν αλγόριθμο Keccak και επομένως δεν μπορεί να εξορυχθεί με ένα AntMiner S9. Δεν υπάρχουν γνωστά ASIC που να μπορούν να εξορύξουν το Keccak, πιθανότατα λόγω του τρόπου με τον οποίο οι απαιτήσεις μνήμης αλλάζουν συνεχώς.

Μπορώ να εξορύξω το Ethereum στο Antminer;

Απάντηση: Το Bitmain Antminer E9 είναι προσαρμοσμένο για εξόρυξη Ethereum με ρυθμό κατακερματισμού έως και 3GH/s. Άλλοι εξορύκτες που κατασκευάζονται για την εξόρυξη Ethereum ASIC είναι το A10 Pro. Το Antminer E3, το οποίο λειτουργεί στα 190 MH/s, το InnoSilicon A10 ETHMaster και το InnoSilicon A10 Pro που έχει ρυθμό κατακερματισμού 700 MH/s.

Τι μπορώ να εξορύξω με το Antminer S9;

Ωστόσο, ένα S9 μπορεί να εξορύξει νομίσματα με βάση τον αλγόριθμο SHA-256. Υπάρχουν μερικά εκεί έξω. Υπάρχει ένας μη εξαντλητικός κατάλογος νομισμάτων SHA 256. Μπορείτε να εξορύξετε νομίσματα SHA-256 και να τα ανταλλάξετε με Ethereum ή Dash.

Μπορείτε να κάνετε εξόρυξη Ethereum με το ASIC miner;

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο αλγόριθμος συναίνεσης PoW του Ethereum έχει σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικός σε ASIC. Αυτό σημαίνει ότι το ειδικό υλικό εξόρυξης (που ονομάζεται ASIC) δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξόρυξη ETH.

Είναι δυνατή η εξόρυξη 1 Ethereum την ημέρα;

Μπορεί ένα Antminer να εξορύξει κρυπτογράφηση;

Το Antminer S19 Pro είναι ένας εξοπλισμός εξόρυξης αλγορίθμου SHA-256 που κατασκευάζεται από την Bitmain. Είναι σε θέση να εξορύξει Bitcoin (BTC) και Bitcoin cash (BCH) με μέγιστο hashrate 110TH/s για κατανάλωση ενέργειας 3250W.

Πόσο καιρό διαρκεί το AntMiner S9;

Άλλα μοντέλα antminer όπως το Antminer S9 διαρκούν έως και 3 χρόνια. Το Whatsminer M30S+ έχει διάρκεια ζωής τέσσερα χρόνια, ενώ το AVALONminer 1246 και το AvalonMiner 1166 Pro μπορούν να διαρκέσουν έως και 4 και 5 χρόνια, αντίστοιχα.

Ποιο ASIC είναι καλύτερο για την εξόρυξη Ethereum;

Ο καλύτερος εξορύκτης ETH αυτή τη στιγμή είναι το Antminer E9 – ένας εξορύκτης ASIC που είναι προσαρμοσμένος στα μέτρα του Ethereum και μπορεί να φτάσει σε μέγιστα ποσοστά κατακερματισμού 3 GH/s. Αλλες επιλογέςπεριλαμβάνουν το Antminer E3, το οποίο λειτουργεί στα 190 MH/s, και το InnoSilicon A10 ETHMaster, με ισχύ έως και 485 MH/s και το InnoSilicon A10 Pro 700 MH/s.

Είναι καλύτερο να εξορύξετε το Ethereum με GPU ή ASIC;

Οι GPU κερδίζουν αυτό το επιχείρημα, κάτω από τα χέρια. Έχοντας αυτό υπόψη, οι GPU είναι η καλύτερη επιλογή για μικρού ή μεσαίου μεγέθους miners. Μπορείτε να μετατρέψετε το μηχάνημά σας από έναν τύπο κρυπτογράφησης, όπως το Bitcoin, σε έναν άλλο, όπως το Ethereum. Ενώ η ASIC μπορεί να εξορύξει κρυπτογράφηση, ηττούνται από το ένα παιχνίδι τους.

Είναι το ASIC καλύτερο από την εξόρυξη GPU;

Η σύγκριση της εξόρυξης ASIC και της εξόρυξης GPU δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς να συγκριθεί η κατανάλωση ενέργειας και η απόδοσή τους. Οι GPU τείνουν να καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από τις ASIC, αλλά οι ASIC είναι πιο ενεργειακά αποδοτικές από τις GPU. Τα ASIC παρέχουν περισσότερο ρυθμό κατακερματισμού για λιγότερη ενέργεια που καταναλώνεται από τα GPU.

Πόσο καιρό να εξορύξω 1 Ethereum;

Η εξόρυξη ETH είναι καλύτερη από το BTC;

Η απάντηση στο ερώτημα ποιο κρυπτονόμισμα είναι καλύτερο στην επιλογή μεταξύ Bitcoin έναντι Ethereum, εξαρτάται αποκλειστικά από τις απαιτήσεις σας. Ενώ το Bitcoin λειτουργεί καλύτερα ως σύστημα συναλλαγών peer-to-peer, το Ethereum λειτουργεί καλά όταν χρειάζεται να δημιουργήσετε και να δημιουργήσετε κατανεμημένες εφαρμογές και έξυπνα συμβόλαια.

Μπορείτε να εξορύξετε κάτι με το Antminer;

Το Antminer E3 είναι ο πρώτος εξορύκτης ASIC από την Bitmain που μπορεί να εξορύξει Ethereum και άλλα κρυπτονομίσματα με βάση τον αλγόριθμο Ethash/Dagger-Hashimoto.

Μπορεί το Antminer E3 να εξορύξει ακόμα το Ethereum;

Απόκριση Bitmain στο Πρόβλημα Antminer E3 Το E3 miner είναι μια κάρτα γραφικών 4G. Το E3 σχετίζεται με τον αλγόριθμο eth και η χωρητικότητα DDR είναι μέχρι το ανώτατο όριο, επομένως το E3 δεν θα μπορεί να συνεχίσει την εξόρυξη.

Πόση ώρα χρειάζεται για την εξόρυξη 1 Ethereum με 1 εξορύκτη;

Πόσα Ethereum έχουν απομείνει;

Η εξόρυξη Ethereum χρησιμοποιεί πολλάηλεκτρική ενέργεια;

Με ορισμένες εκτιμήσεις το Ethereum αντλούσε περίπου 83 τεραβατώρες (TWh) ετησίως πριν από τη Συγχώνευση, περίπου όσο το σύνολο της χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας στη Χιλή, ενώ το bitcoin χρησιμοποιεί περίπου 96 TWh ετησίως, λίγο λιγότερο από το Πακιστάν.

Το Antminer είναι μόνο για Bitcoin;

Υπάρχουν Antminers για διαφορετικά κρυπτονομίσματα, όπως Bitcoin, Litecoin, ZEC και Etherium. Τα Antminers δεν χρεώνουν τέλος εξόρυξης Bitcoin για Pay Per Last N Shares (PPLNS).

Τι νομίσματα μπορεί να εξορύξει ένας Antminer;

Με απλά λόγια, κάθε ανθρακωρύχος που έχει δημιουργηθεί για εξόρυξη Bitcoin μπορεί να εξορύξει οτιδήποτε χρησιμοποιεί την κρυπτογράφηση που χρησιμοποιεί το Bitcoin. Με άλλα λόγια, οποιοσδήποτε εξορύκτης που βασίζεται σε SHA256, όπως το Antminer, μπορεί να εξορύξει νομίσματα που βασίζονται σε SHA, όπως το Litecoin και το Bitcoin.

Μπορεί η Antminer να εξορύξει Dogecoin;

Πόσο καιρό χρειάζεται για ένα AntMiner S9 για να εξορύξει 1 Bitcoin;

Εάν η αγορά 130 μοντέλων AntMiner S9 δεν αποτελεί επιλογή, χρειάζονται 22 μοντέλα Bitmain AntMiner S9 360 ημέρες για την εξόρυξη 1 Bitcoin. 1 μοντέλο Bitmain AntMiner S9 κοστίζει περίπου $300, επομένως η συνολική επένδυση θα είναι περίπου $6600.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.