Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για την εξόρυξη ενός bitcoin σε ένα φορητό υπολογιστή;

0


Πόσος χρόνος χρειάζεται για την εξόρυξη ενός Bitcoin; Χρειάζονται περίπου 10 λεπτά για την εξόρυξη μόνο ενός Bitcoin, αν και αυτό είναι με ιδανικό υλικό και λογισμικό, το οποίο δεν είναι πάντα προσιτό και μόνο λίγοι χρήστες μπορούν να καυχηθούν για την πολυτέλεια. Πιο συχνά και λογικά, οι περισσότεροι χρήστες μπορούν να εξορύξουν Bitcoin σε 30 ημέρες.

Είναι δυνατή η εξόρυξη Bitcoin με φορητό υπολογιστή;

Table of Contents

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για την εξόρυξη 1 BTC;

Με το σημερινό ποσοστό δυσκολίας, αλλά με πολύ πιο προηγμένα συστήματα, μπορεί να χρειαστούν περίπου 10 λεπτά από έναν μόνο εξορύκτη για την εξόρυξη ενός bitcoin. Το μέσο ποσοστό για τους περισσότερους εξορύκτες, ωστόσο, είναι 30 ημέρες.

Πόσο καιρό θα χρειαζόταν 1 GPU για την εξόρυξη 1 Bitcoin;

Πόσο χρόνο χρειάζεται για την εξόρυξη 1 Bitcoin με 1 κάρτα γραφικών; Επί του παρόντος, χρησιμοποιώντας ένα RTX 3090 για εξόρυξη, θα βγάζετε περίπου 0,00012 BTC την ημέρα. Έτσι για 1 BTC θα πρέπει, με το τρέχον επιτόκιο, να εξορύξετε 23 Χρόνια.

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για την εξόρυξη 1 BTC;

Με το σημερινό ποσοστό δυσκολίας, αλλά με πολύ πιο προηγμένα συστήματα, μπορεί να χρειαστούν περίπου 10 λεπτά από έναν μόνο εξορύκτη για την εξόρυξη ενός bitcoin. Το μέσο ποσοστό για τους περισσότερους εξορύκτες, ωστόσο, είναι 30 ημέρες.

Είναι κακή η εξόρυξη για φορητό υπολογιστή;

Αλλά η εξόρυξη είναι μια πολύ πιο επίπονη δραστηριότητα. Πρέπει να λάβετε υπόψη το γεγονός ότι η εξόρυξη είναι συνήθως μια διαδικασία 24/7 και ασκείτε μεγάλη περιττή πίεση στον φορητό υπολογιστή σας. Όχι μόνο μπορείτε να καταστρέψετε τη GPU σας μακροπρόθεσμα, αλλά μπορείτε επίσης να φθείρετε τους μικροσκοπικούς ανεμιστήρες, κάτι που μπορεί να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Αξίζει τον κόπο η εξόρυξη σε φορητό υπολογιστή;

Φορητοί υπολογιστές και κρυπτογράφηση εξόρυξης δεν συνδυάζονται. Ακόμη και ένας φορητός υπολογιστής παιχνιδιών δεν έχει το υλικό για να λειτουργεί 24/7. Η χρήση του φορητού υπολογιστή σας ως εξέδρα εξόρυξης είναι ένας καλός τρόπος για να βλάψετε το υλικό—και δεν θα μπορεί να εξορύξει καλά.

Μπορείτε να εξορύξετε 1 bitcoin την ημέρα;

Για να το θέσω διαφορετικά, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετεεξειδικευμένο υλικό που ονομάζεται ASIC (όπως το Antminer S19 Pro), με ισχύ κατακερματισμού μεταξύ 95 και 110,0 TH/s. Αυτές οι συσκευές μπορεί να κοστίζουν έως και 17 χιλιάδες $. Με 5–10 εξορύκτες ASIC, μπορείτε να εξορύξετε 0,01 BTC την ημέρα. Αλλά για να λάβετε ένα BTC, θα χρειάζονταν περίπου 100 ημέρες εξόρυξης.

Πόσο BTC μπορείτε να εξορύξετε την ημέρα;

Πόσα Bitcoin μπορείτε να εξορύξετε την ημέρα; Με βάση τις παρεχόμενες εισόδους υλικού εξόρυξης, μπορεί να εξορυχθεί 0,00047785 Bitcoin ανά ημέρα με hashrate εξόρυξης Bitcoin 140,00 TH/s, ανταμοιβή μπλοκ 6,25 BTC και δυσκολία Bitcoin 36,835,682,546,788,00.

Τι θα συμβεί αν εξορύξετε 1 bitcoin;

Έτσι δεν υπάρχει τρόπος να εξορύξετε μόνο 1 Bitcoin. Είτε κερδίζετε την ανταμοιβή μπλοκ και λαμβάνετε 6,25 Bitcoin ή δεν λαμβάνετε τίποτα.

Πόσο δύσκολη είναι η εξόρυξη Bitcoin;

Η “εξόρυξη” εκτελείται με χρήση εξελιγμένου υλικού που επιλύει ένα εξαιρετικά πολύπλοκο υπολογιστικό μαθηματικό πρόβλημα. Ο πρώτος υπολογιστής που θα βρει τη λύση στο πρόβλημα λαμβάνει το επόμενο μπλοκ bitcoin και η διαδικασία ξεκινά ξανά. Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων είναι επίπονη, δαπανηρή και μόνο σποραδικά ανταποδοτική.

Η εξόρυξη bitcoin καταστρέφει τον υπολογιστή σας;

Η εξόρυξη βλάπτει τη GPU με την έννοια ότι ένα από τα παραπροϊόντα της παράγει υπερβολική θερμότητα. Εάν εκτελείτε τη ρύθμιση εξόρυξης 24/7 σε υψηλή θερμοκρασία – πάνω από 80 oC ή 90 oC – η GPU μπορεί να υποστεί ζημιά που θα επηρεάσει σοβαρά τη διάρκεια ζωής της. Αλλά η εξόρυξη κρυπτογράφησης δεν βλάπτει απαραίτητα τη GPU σας.

Ποιο είναι το πιο εύκολο crypto για εξόρυξη;

Απάντηση: Το Monero είναι το πιο εύκολο κρυπτονόμισμα για εξόρυξη τώρα, επειδή μπορεί να εξορυχθεί μέσω επεκτάσεων προγράμματος περιήγησης και δωρεάν λογισμικού μέσω ιστοτόπων. Εξορύσσεται ακόμη και μέσω crypto jacking. Ο κώδικας εξόρυξης μπορεί επίσης εύκολα να ενσωματωθεί σε εφαρμογές και ιστότοπους για να διευκολυνθεί η εξόρυξη.

Πόση μνήμη RAM χρειάζεστε για να εξορύξετε ένα Bitcoin;

RAM — ΥψηλότερηΗ μνήμη RAM δεν σημαίνει ότι έχετε καλύτερη απόδοση εξόρυξης, γι’ αυτό σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μνήμη RAM μεταξύ 4 GB και 16 GB. Όταν αποφασίζετε ποιο μέγεθος RAM ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, δείτε το λειτουργικό σύστημα για την εξόρυξη και εάν χρησιμοποιείται ή όχι εικονική μνήμη.

Μπορείτε να εξορύξετε Bitcoin μόνο με μια GPU;

Οι Μονάδες Επεξεργασίας Γραφικών (GPU) χρησιμοποιούνται στη διαδικασία εξόρυξης εδώ και χρόνια, απλώς και μόνο επειδή ήταν πιο αποτελεσματικές από τις άμεσες αντίστοιχές τους. Σήμερα, οι GPU, επίσης, έχουν καταστεί απαρχαιωμένες στην εξόρυξη κρυπτογράφησης από εξαιρετικά αποδοτικά ολοκληρωμένα κυκλώματα για συγκεκριμένες εφαρμογές (ASIC).

Μπορείτε να κάνετε εξόρυξη με 1 κάρτα γραφικών;

Σαν αποτέλεσμα, ακόμη και μία κάρτα γραφικών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων δεν είναι ίδια με την εξόρυξη χρυσού. Ακόμα κι αν η τιμή του νομίσματος πέσει, το υλικό εξόρυξης μπορεί να συνεχίσει να κερδίζει χρήματα ενημερώνοντας το blockchain σε τακτική βάση.

Πόσο Bitcoin μπορεί να εξορύξει ένα 3060;

Η καλύτερη απάντηση: Μπορείτε να περιμένετε να δείτε ένα hashrate περίπου 24 MH/s με το NVIDIA GeForce RTX 3060 με ρυθμίσεις στοκ. Εάν καταφέρετε να υπερβείτε το όριο της NVIDIA, θα διπλασιάσετε την έξοδο στα 50 MH/s.

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για την εξόρυξη 1 BTC;

Με το σημερινό ποσοστό δυσκολίας, αλλά με πολύ πιο προηγμένα συστήματα, μπορεί να χρειαστούν περίπου 10 λεπτά από έναν μόνο εξορύκτη για την εξόρυξη ενός bitcoin. Το μέσο ποσοστό για τους περισσότερους εξορύκτες, ωστόσο, είναι 30 ημέρες.

Μπορώ να εξορύξω Bitcoin στο τηλέφωνό μου;

Είναι δυνατή η εξόρυξη Bitcoin σε smartphone, τόσο σε συσκευή Android όσο και σε iPhone. Τα τηλέφωνα είναι υπολογιστές και οποιοσδήποτε υπολογιστής μπορεί να ρυθμιστεί στην εργασία υπολογισμού κατακερματισμών. Ο κατακερματισμός είναι ένας μονόδρομος μετασχηματισμός δεδομένων.

Πόσο bitcoin βγάζει 1 εξορύκτης;

Πόσο καιρό διαρκούν οι εξορύκτες bitcoin;

Γενικά, οι εξορύκτες ASIC είναιπροβλέπεται να διαρκέσει για περίπου 3-5 χρόνια, αν και το μηχάνημά σας μπορεί να αντέξει περισσότερο από αυτό το εύρος εάν χρησιμοποιηθεί και συντηρηθεί αρκετά καλά. Θα μπορούσε επίσης να σπάσει μέσα σε λίγους μήνες εάν δεν συντηρηθεί σωστά ή δεν χρησιμοποιηθεί σε κακές συνθήκες.

Ποιος είναι ο ταχύτερος εξορύκτης Bitcoin;

Το AntMiner L3+ είναι ένας από τους ταχύτερους εξορύκτες Bitcoin που διατίθενται στο εμπόριο στην αγορά. Διαθέτει ενσωματωμένο πίνακα ελέγχου, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ξεχωριστός κεντρικός υπολογιστής για λειτουργία. Το AntMiner L3+ διαθέτει υποδοχή PCI Express και το βάρος του είναι περίπου 13,23 λίβρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.