Μπορεί ο φορητός υπολογιστής παιχνιδιών μου να εξορύξει Bitcoin;

0


ΔΕΝ πρέπει να εξορύξετε τίποτα χρησιμοποιώντας φορητό υπολογιστή, gaming ή με άλλο τρόπο. Η εξόρυξη καταναλώνει πολύ ηλεκτρική ενέργεια και παράγει θερμότητα, κάτι που δεν είναι καλό για εξαρτήματα που είναι σφιχτά συσκευασμένα σε φορητό υπολογιστή. Επίσης, ένας φορητός υπολογιστής δεν θα ήταν αρκετά ισχυρός για να πραγματοποιήσει ουσιαστική εξόρυξη.

Είναι ο φορητός υπολογιστής παιχνιδιών καλός για εξόρυξη;

Table of Contents

Οι φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών αποτελούν εξαιρετικούς φορητούς υπολογιστές εξόρυξης, επειδή διαθέτουν ισχυρές GPU που μπορούν να ενισχύσουν τα αποτελέσματα εξόρυξης. Αυτό κάνει τον φορητό υπολογιστή παιχνιδιών Dell G5 15 5000 (ανοίγει σε νέα καρτέλα) μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να κάνει εξόρυξη εν κινήσει.

Είναι εντάξει η εξόρυξη Bitcoin σε φορητό υπολογιστή;

Ενώ η εξόρυξη Bitcoin απαιτεί τώρα μεγάλες αποθήκες ισχυρών μηχανημάτων εξόρυξης, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε την επεξεργαστική ισχύ της CPU ή της GPU του προσωπικού σας υπολογιστή για να δημιουργήσετε μικρότερα κρυπτογραφήματα όπως το Shiba Inu.

Πόσο καιρό θα χρειαστεί για την εξόρυξη 1 Bitcoin σε φορητό υπολογιστή;

Πόσο καιρό χρειάζεται για την εξόρυξη ενός Bitcoin; Χρειάζονται περίπου 10 λεπτά για την εξόρυξη μόνο ενός Bitcoin, αν και αυτό είναι με ιδανικό υλικό και λογισμικό, το οποίο δεν είναι πάντα προσιτό και μόνο λίγοι χρήστες μπορούν να καυχηθούν για την πολυτέλεια. Πιο συχνά και λογικά, οι περισσότεροι χρήστες μπορούν να εξορύξουν ένα Bitcoin σε 30 ημέρες.

Μπορεί η εξόρυξη να βλάψει τον φορητό υπολογιστή σας;

Ναι, λόγω υπερθέρμανσης της GPU και της CPU και υπερφόρτωσης του τροφοδοτικού σας. ΜΗΝ επιχειρήσετε να κάνετε εξόρυξη σε φορητό υπολογιστή – σχεδόν εγγυημένα θα το σκοτώσετε πολύ γρήγορα, καθώς οι φορητοί υπολογιστές ΔΕΝ έχουν σχεδιαστεί για συνεχή χρήση μεγάλου φορτίου (η χρήση φορητού υπολογιστή για τον έλεγχο μιας διεπαφής εξόρυξης USB είναι εντάξει, καθώς αυτό δεν επιβαρύνει σημαντικά το φορητό υπολογιστή ).

Αξίζει τον κόπο η εξόρυξη με φορητό υπολογιστή;

Δυστυχώς, οι φορητοί υπολογιστές δεν έχουν την ισχύ, την ψύξη ή τη ροή αέρα για να το χειριστούν. Ακόμη χειρότερα, οι ισχυροί φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών γίνονται όλο και πιο λεπτόι, καθιστώντας τους ακόμη λιγότερο χρήσιμους για εξόρυξη. Μπορείς σίγουρα το δικό μουcrypto με φορητό υπολογιστή, αλλά δεν θα είναι εύκολο με τα εξαρτήματα και δεν θα κερδίσετε πολλά χρήματα.

Πόσο BTC μπορείτε να εξορύξετε την ημέρα;

Πόσα Bitcoin μπορείτε να εξορύξετε την ημέρα; Με βάση τις παρεχόμενες εισόδους υλικού εξόρυξης, μπορεί να εξορυχθεί 0,00047881 Bitcoin ανά ημέρα με hashrate εξόρυξης Bitcoin 140,00 TH/s, ανταμοιβή μπλοκ 6,25 BTC και δυσκολία Bitcoin 36,762,198,818,467,00.

Τι χρειάζομαι για την εξόρυξη 1 Bitcoin την ημέρα;

Υπό ιδανικές συνθήκες, οπουδήποτε από 10 λεπτά έως 30 ημέρες. Ωστόσο, αυτό το σενάριο θα απαιτούσε να χρησιμοποιήσετε έναν εξορύκτη ASIC που μπορεί να κοστίσει έως και 17 χιλιάδες $. Επιπλέον, θα χρειαστεί να έχετε πέντε ή δέκα ASIC για να εξορύξετε 0,01 BTC την ημέρα και θα χρειάζονταν 100 ημέρες για να εξορύξετε ένα BTC.

Είναι καλός ο υπολογιστής παιχνιδιών για εξόρυξη;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή παιχνιδιών σας για εξόρυξη κρυπτογράφησης. Ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας είναι αρκετά ισχυρός για να χειριστεί τη διαδικασία εξόρυξης. Επιπλέον, θα χρειαστεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το απαραίτητο λογισμικό για να ξεκινήσετε την εξόρυξη.

Η εξόρυξη GPU βλάπτει τον φορητό υπολογιστή;

Οι σύγχρονες GPU είναι συνήθως πολύ γρήγορες για την εξόρυξη για να προκαλέσουν ζημιά. Ακόμα κι αν η εξόρυξη προκαλεί τη θέρμανση μιας κάρτας, τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα και τα BIOS έχουν σχεδιαστεί για να ρυθμίζουν την κάρτα όταν ζεσταίνεται πολύ. Τούτου λεχθέντος, είναι πάντα καλύτερο να βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν τρόπο να παρακολουθείτε τις θερμοκρασίες σας, για κάθε ενδεχόμενο.

Η εξόρυξη bitcoin χρησιμοποιεί πολλή ηλεκτρική ενέργεια;

Πόση ενέργεια χρειάζεται η εξόρυξη; Ο δείκτης κατανάλωσης ενέργειας Bitcoin του Digiconomist υπολόγισε ότι μια συναλλαγή bitcoin χρειάζεται 1.449 kWh για να ολοκληρωθεί, ή το ισοδύναμο περίπου 50 ημερών ενέργειας για το μέσο νοικοκυριό των ΗΠΑ.

Η εξόρυξη βλάπτει τον υπολογιστή σας;

Η εξόρυξη βλάπτει τη GPU με την έννοια ότι ένα από τα παραπροϊόντα της παράγει υπερβολική θερμότητα. Εάν εκτελείτε τη ρύθμιση εξόρυξης 24/7 σε υψηλό επίπεδοθερμοκρασία – πάνω από 80 oC ή 90 oC – η GPU μπορεί να υποστεί ζημιά που θα επηρεάσει σοβαρά τη διάρκεια ζωής της.

Μπορώ να εξορύξω Bitcoin στο τηλέφωνό μου;

Η εξόρυξη κρυπτογράφησης για κινητές συσκευές μπορεί να πραγματοποιηθεί σε συστήματα iOS και Android μέσω υπηρεσιών εξόρυξης μεμονωμένων ή ομαδικών υπηρεσιών. δημιουργούνται χρησιμοποιώντας μια κατανεμημένη υπολογιστική διαδικασία που ονομάζεται εξόρυξη.

Ποιος είναι ο ταχύτερος εξορύκτης Bitcoin;

Το AntMiner L3+ είναι ένας από τους ταχύτερους εξορύκτες Bitcoin που διατίθενται στο εμπόριο στην αγορά. Διαθέτει ενσωματωμένο πίνακα ελέγχου, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ξεχωριστός κεντρικός υπολογιστής για λειτουργία. Το AntMiner L3+ διαθέτει υποδοχή PCI Express και το βάρος του είναι περίπου 13,23 λίβρες.

Πόσο δύσκολη είναι η εξόρυξη Bitcoin;

Η “εξόρυξη” εκτελείται με χρήση εξελιγμένου υλικού που επιλύει ένα εξαιρετικά πολύπλοκο υπολογιστικό μαθηματικό πρόβλημα. Ο πρώτος υπολογιστής που θα βρει τη λύση στο πρόβλημα λαμβάνει το επόμενο μπλοκ bitcoin και η διαδικασία ξεκινά ξανά. Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων είναι επίπονη, δαπανηρή και μόνο σποραδικά ανταποδοτική.

Μπορεί ένας αρχάριος να εξορύξει Bitcoin;

Η εξόρυξη bitcoin είναι μια εξαιρετικά τεχνική διαδικασία που απαιτεί σημαντική υπολογιστική ισχύ. Αλλά χάρη σε μια ισχυρή κοινότητα που υποστηρίζει ένα ανοιχτό, αποκεντρωμένο σύστημα νομισμάτων, σχεδόν ο καθένας μπορεί να εξορύξει Bitcoin. Χρειάζεται μόνο να επενδύσετε σε αποκλειστικό εξοπλισμό εξόρυξης Bitcoin και να μάθετε πώς να εκτελείτε τη δική σας λειτουργία εξόρυξης.

Πόσο bitcoin βγάζει 1 εξορύκτης;

Τι θα συμβεί αν εξορύξετε 1 bitcoin;

Έτσι δεν υπάρχει τρόπος να εξορύξετε μόνο 1 Bitcoin. Είτε κερδίζετε την ανταμοιβή μπλοκ και λαμβάνετε 6,25 Bitcoin ή δεν λαμβάνετε τίποτα.

Πόσο μπορεί να εξορύξει ένας υπολογιστής παιχνιδιών;

Κατά μέσο όρο; Μπορείτε να κερδίσετε περίπου 0,03 $ ετησίως με εξόρυξη bitcoin με 1060 6 GB που υποθέτω ότι είναι ο μέσος όρος. Ένα 1080 Ti θα βγάζει περίπου 0,10 $ ετησίως. Το ηλεκτρικό ρεύμα θα σας κοστίσει (ή όποιος κι αν είστεαν το λάβετε “δωρεάν”) περίπου 300 $ τουλάχιστον σε αυτό το χρονικό πλαίσιο.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την εξόρυξη 1 Bitcoin σε έναν υπολογιστή παιχνιδιών;

Κάθε μπλοκ Bitcoin διαρκεί 10 λεπτά για την εξόρυξη. Αυτό σημαίνει ότι θεωρητικά, θα χρειαστούν μόλις 10 λεπτά για την εξόρυξη 1 BTC (ως μέρος της ανταμοιβής 6,25 BTC).

Αξίζει η εξόρυξη κρυπτογράφησης σε 1 υπολογιστή;

Πόσο καιρό θα διαρκέσει η εξόρυξη ενός υπολογιστή;

Πρόκειται για σκληρά, υψηλής ποιότητας εξαρτήματα κατασκευασμένα για να αντέχουν στη συνεχή θέρμανση και ψύξη εντατικών βιντεοπαιχνιδιών και απόδοσης γραφικών. Αν ψάχνετε για μια φιγούρα στο ballpark, θα πρέπει να υποθέσετε τουλάχιστον 3 χρόνια ζωής από μια GPU. 5 χρόνια θα ήταν μια αρκετά μέση διάρκεια ζωής. Ακόμα και 10 χρόνια δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.